Ruta 2. Edifici Vela
19280
single,single-portfolio_page,postid-19280,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

Ruta 2. Edifici Vela

 

Grup de aficionats a la bicicleta de la parròquia que fan sortides per Barcelona.
Obert a tothom !!

 

Dissabte, 04 de febrer de 2017: Nou integrant.

 

El tercer integrant, el que va trobar el nom de «Desviador» pel grup, arriba uns minuts més tard. Preparat amb roba de ciclista i casc, pedaleja una bicicleta d’aquestes plegables que hi caben a tot arreu.
En debatre quin recorregut es pot fer, es decideix anar fins a l’hotel Vela. En fila índia, els tres ciclistes inicien la marxa. El sol regna durant el matí. En creuar la plaça Tetuan, cal esquivar un ciclista, fet que no deixa de ser quelcom no extraordinari, a no ser pel fet de que aquest transporta un matalàs a collibè que impedeix el pas, el seu propi. Revisem que efectivament el comptador instal.lat a Tetuán suma un ciclista més al seu pas i enllacem fins a l’hotel Vela. Volta de reconeixement i continuació de l’itinerari fins arribar a un xiringuito davant la platja , per fer el que serà un agradable apertitu. Retorn a la parroquia per la Rambla del Poble Nou i carrer Dos de Maig.

 

Categoria
desviador