Life on
20476
single,single-post,postid-20476,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

Life on

08 Ago Life on

life on_8 agost

 

A Sant Ignasi tenim un grup de Gospel que funciona molt bé. Ens trobem cada dijous de 21 a 22’30 per assajar. Però el més característic d’aquest grup no es el fet de trobar-se i cantar sinó la projecció que té i no només al nostre barri… El grup de Gospel ja es conegut al barri –sobretot pel veïns, que no se’n perden una de que fem a la parròquia– sinó també per tota la ciutat. El fet és que estem “associats”, o millor dit, agermanats, amb d’altres grups de Gospel de la ciutat. Sota el nom “littel light gospel” (petita llum de Gospel) ens agrupem corals de dotze parròquies i comunitats, una d’elles protestant. De tant en tant ens trobem totes: concerts solidaris com el que fem cada any a Sant Ignasi, misses animades amb Gospel i, sobretot, l’Stage de Gospel. L’Stage és una trobada general que fem a Sant Ignasi per aprendre a cantar Gospel. Ve un gran mestre, el Didier Lerkin, des de Bèlgica. Tot un dia de Gospel a tope! Potser us preguntareu: però cal aprendre a cantar Gospel? Doncs sí.

Gospel vol dir “bona notícia”, és a dir, evangeli. Això és el que cantem. Per tant, s’ha de cantar amb alegria i amb fe. Com diu el mateix Didier: “el Gospel s’ha de cantar des de dins, cadascú des de la seva situació. Els qui creguin en Jesús, des de la seva fe. Els qui no creguin, des de la seva vida, des de la joia de viure –com si cada dia fos l’últim, en paraules seves–, des de l’estimació, des de l’amistat…” En qualsevol cas, el Gospel esdevé un camí de introspecció i de interiorització, d’entrar en un mateix. De fet, Déu és en cadascú de nosaltres. Només cal estar obert per trobar-lo… Un camí d’obertura i de gran actualitat.

 

Xavier Moretó, rector

 

 

 

Sense comentaris

Escriu el teu comentari