Life on
20601
single,single-post,postid-20601,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

Life on

11 Oct Life on

lifeon parroquiga sant ignasi de loiola

La Llar de d’avis de la parròquia és un dels grups més antics. Davant la progressiva disminució dels assistents –ens ha sortit competència en d’altres entitats civils, especialment caixes– i de la necessitat d’obrir-nos més a les necessitats del barri –tal com acordàrem en l’Assemblea i el Pla Pastoral de va vuit anys– em encetat des de fa dos anys la renovació de La Llar. Ara tenim una Junta de la Llar i hem anat introduint diverses activitats per a la gent gran: risoteràpia, manualitats, textos i poesia, memòria, rebosteria, confecció de vitralls, de diorames, gimnàstica… També ens trobem un cop al trimestre per a veure una pel·lícula i conèixer-nos els membres dels nostres grups.

Potser direu: què té a veure tot això amb la nostra fe? Perquè una comunitat cristiana ha d’oferir tots aquests serveis sense parlar explícitament de Déu o de l’evangeli? Doncs precisament… Des de l’acolliment de les persones –creguin o no–, des de unes actituds d’acompanyament –moltes d’aquestes persones viuen soles–, des de la fraternitat que dóna descobrir una nova família.

Sovint ens venen persones del barri –normalment fill o filla acompanyats del pare o la mare ja grans– i ens diuen: “què podria venir el meu pare o la meva mare que estan sols tot el dia a casa?”

També això, encara que no els parlem de Déu, és de Déu.

Xavier Moretó, rector

 

Sense comentaris

Escriu el teu comentari