Grup de Gospel de la parròquia de Sant Ignasi de Loiola
17106
page,page-id-17106,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

GOSPEL

GRUP DE GOSPEL DE LA PARRÒQUIA DE SANT IGNASI DE LOIOLA

Els grups de Gospel (de nens i nenes i d’adults)

Estan formats per gent del nostre barri que tenen ganes de cantar Gospel. Estem agermanats amb d’altres catorze parròquies i comunitats protestants de Barcelona: Santa Tecla, Sant Fèlix, Església evangèlica Betlem del Clot, Maria Mitjancera, Santa Dorotea, San Juan d´Horta, Sagrat Cor, Santa Eulalia de Vilapiscina, Sant Isidor, Sant Ignasi de Loiola, Sant Josep Oriol, Sant Pacià, Escola Joan Maragall de Badalona i Sant Ferran. Podríem dir que formem un petit moviment al voltant del Gospel i des de aquí fem trobades, concerts en les parròquies i barris i també grans esdeveniments que ens agermanen, sempre amb una finalitat solidaria. Però aquest agermanament també va més enllà de les nostres fronteres. Estem enllaçats amb comunitats cristianes de Bèlgica. El nostre principal contacte és en Didier Likeng.

El Didier té 49 anys. Nascut a Yaoundée, Camerún, és l´únic professor a tot l´estat espanyol que imparteix classes de Gospel a la universitat (ESMUC), tasca per la que va ser contractat ara fa ja dotze anys, donant els crèdits corresponents a les assignatures de lliure elecció en música moderna. Però en Didier no es conegut com a pedagog, si no com a director i músic. Dirigeix des de l´any 2005 el projecte «Gospel for Life» a Brussel·les, Bèlgica, i durant l´últim trimestre de l’any ha arreplegat milers de cantants sota la seva direcció, fent concerts per tot Europa, sempre amb motius benèfics. Els cantaires procedeixen de tots els àmbits no professionals que, combinat amb la seva banda de musics africans, fa que les seves actuacions esdevinguin una gran festa de musica Gospel. Així es va viure el passat 19 de desembre del 2015 a la basílica Santa Maria el Mar amb més de 300 cantaires de casa nostre.

NENS i NENES.

Cada dijous, de 17’30 a 18’30 als locals de la parròquia de Sant Ignasi de Loiola

ADULTS.

Cada dijous, de 21’30 a 22’45, als locals de la parròquia de Sant Ignasi de Loiola

ESGLÈSIA EBENEZER
Concet_Gospel
SANT CUGAT DEL VALLÉS
Concet_Gospel2
PARROQUIA DE ST. IGNASI
CONCERT SOLIDARI
ESGLÈSIA DE BETLEM
concert extraordinari
ESGLÈSIA CRIST REDEMTOR
concert de gospel
PARRÒQUIA ST. IGNASI
CONCERT-gospel-little-light