Germinans gener 2016
18300
single,single-post,postid-18300,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

Germinans gener 2016

01 Ene Germinans gener 2016

Amics de Germinans Germinabit:
Em torno a adreçar a vosaltres per dir-vos unes quantes coses relatives especialment a la vostra reacció en la 
pàgina web.Pel que m’han dit, heu reaccionat amb certa violència als meus escrits. Ja sabeu que no miro mai el que hi poseu. Com diuen els joves, em dóna “mal rotllo”. A més, tampoc m’interessa gaire, la veritat. Només m’interessa l’actitud que teniu, certament contraproduent, una actitud que cal desemmascarar. Quan parlo de “certa violència” em refereixo als insults que m’heu proferit, directament adreçats a la meva persona. Jo interpreto que, normalment, quan una persona insulta un altra en el decurs d’una conversa vol dir que s’ha quedat sense arguments. És una mena de “senyal d’alarma”.

 

També interpreto que us he “tocat la fibra” per dir-ho d’una forma gràfica. Ho celebro, no perquè m’alegri d’haver-vos perjudicat –això no seria ni ètic ni cristià– si no perquè ara sabreu què senten tots els mossens i bisbes als qui “deixeu verds” quan els critiqueu –i de la forma que ho feu– en la vostra pàgina web. Si més no, us podreu fer una certa idea del que suposa sortir públicament a Internet parlant malament de vosaltres. Segurament era el mateix que sentien els fariseus quan Jesús denunciava públicament la seva hipocresia. També a Ell el varen insultar…
D’altra part, sincerament, em dóna la impressió de que manifesteu una certa “mania persecutòria” envers mossens i bisbes. Si fos el cas, el més adient seria buscar-vos una ajuda psicològica. Jo conec alguns bons psicòlegs que us podrien ajudar. A més, són cristians. De passada us podrien ensenyar què vol dir ser cristià.
Tanmateix, malgrat els vostres insults i la vostra violència, la comunitat de Sant Ignasi i jo mateix seguirem pregant per vosaltres. Jesús ens diu“pregueu pels qui us fan mal”. Ho recordeu? Com podeu veure, pel que sembla, sí parlo de Jesús. Un altre error per part vostra…
Xavier Moretó. Rector de St. Ignasi de Barcelona
 
Sense comentaris

Escriu el teu comentari