Germinans febrer 2016
18297
single,single-post,postid-18297,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

Germinans febrer 2016

01 Feb Germinans febrer 2016

Benvolguts cristians i cristianes:
Aquest cop m’adreço a vosaltres, internautes de Germinans, per donar-vos unes quantes pistes i posar una mica de llum en la qüestió, i no només en el que fan els nostres amics de Germinans, si no també en el que esteu fent vosaltres en entrar en la seva web. Heu de saber que els deGerminans no estan actuant com a cristians i, vosaltres, en consultar-los i fer créixer la seva “fama”, tampoc. El fet que molta gent ho consulti no ho legitima com a bo. És com els debats de la tele que busquen desqualificar-se els uns als altres per captar adeptes. D’alguna forma cerquen que la gent s’animi o s’evadeixi dels seus problemes a costa de les desgràcies dels altres i això no és cristià. Només cerquen la polèmica per captar audiència, però aquesta mateixa audiència en resulta còmplice d’aquesta manera de fer. Sense audiència no ho farien i justament ho fan perquè hi ha gent que s’ho mira. És com “un peix que es mossega la cua”. Això tampoc és cristià. No ho és ni insultar ni criticar –i molt menys jutjar–, encara que una gran majoria ho faci, però tampoc ho és fer-ne cas. En definitiva, podríem dir que ells es diuen cristians però no ho són i vosaltres, en donar-los “volada” tampoc feu bé.
Per fonamentar aquesta opinió us poso els següent fragment de Sant Pau als Efesis. El títol que surt a la Bíblia és: “normes de vida cristiana”. Molt significatiu.  
 “…abandoneu la mentida i que cadascú digui la veritat al seu proïsme, ja que tots som membres d’un mateix cos. Si us disgusteu amb algú, no l’ofengueu; que la posta de sol no us trobi encara ressentits: no doneu ocasió al diable.”…“Que de la vostra boca no surtin mai paraules dolentes, sinó tan sols aquella paraula que serveixi per a edificar els altres en allò que convingui i faci bé als qui l’escolten. No entristiu l’Esperit Sant de Déu, que us ha marcat amb el seu segell per al dia que sereu redimits. Llanceu lluny de vosaltres l’amargor, l’enfuriment, la ira, els crits, les injúries i tota mena de dolenteria. Sigueu bondadosos i afectuosos els uns amb els altres, i perdoneu-vos tal com Déu us ha perdonat en Crist.”
Efesis 4, 25-32
Xavier Moretó. Rector de St. Ignasi de Barcelona
Sense comentaris

Escriu el teu comentari