Germinans
20814
single,single-post,postid-20814,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

Germinans

11 Ene Germinans

germinans_gener

 

Germinans: ja som 6 mil.lions?

 

Els de Germinans diuen a la seva web –en primera línia com sempre– que ja son 6 mil.lions. Sembla que estan molt contents. El logo que pengen a la seva web l’han copiat del que en el seu dia fa fer la Generalitat per dir que, aleshores, érem 6 mil.lions de catalans. Molt original. Jo crec que el que han fet és il·legal, però… Tanmateix ells es refereixen, no a la població general sinó a la “seva” població, és a dir, dels seus seguidors, els seus adeptes, la gent que es connecta. Val a dir que, amb lletra més petita, posen “des de el 2012”… De tota manera, la idea és la mateixa: som multitud! Mireu, quin èxit! Som molt bons! Com diu el llibre de l’Eclesiastès: “vanitat, més que vanitat. Tot és vanitat” Però, què vol dir aquesta celebració?

 

Vol dir que estan tan “pagats d’ells mateixos” que viuen d’això. Vol dir que tots els qui us connecteu no feu més que fer més gran el seu ego. Vol dir que s’ho creuen, que estan convençuts de la seva influència, de que l’església els té en compte, que son influents, que fan església. Res més allunyat de la realitat. L’únic que fan és destruir i desorientar. Només utilitzen a les persones per mitigar la seva frustració, probablement vocacional. Felicitats!
Per cert, us informo que ja estic a Facebook i que molta gent veurà els meus escrits sobre vosaltres. El primer dia ja tenia 600 amics. Jo crec que els meus seguidors seran més de 6 mil.lions però jo no m’ho crec tant com vosaltres. No necessito apujar el meu ego. No em cal. Ja estic bé com estic. Tinc la consciència tranquil·la. I vosaltres?
Xavier Moretó, rector de Sant Ignasi de Barcelona
Sense comentaris

Escriu el teu comentari