"Tot allò que és del pare ès meu"
23000
single,single-post,postid-23000,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

«Tot allò que és del pare ès meu»

13 Jun «Tot allò que és del pare ès meu»

Tot allò que és del pare ès meu

Diumenge 12 de Juny de 2022, Diumenge de la Trinitat. Jn 15, 12-15

TOT ALLÒ QUE ÉS DEL PARE ÉS MEU
La nostra fe és trinitaria

Celebrem el diumenge de la Trinitat. Tanmateix, de fet, el que estem celebrant és la nostra fe. Només cal veure com comencem i acabem totes les nostres celebracions. Fem la senyal de la creu i diem: «en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant».

Tres persones i un sol Déu. És un Misteri molt gran. Misteri amb majúscula. El Misteri ens parla d’una realitat molt més gran del que podem entendre, que depassa les nostres capacitats però al qual hi podem accedir. Només hi ha una forma de fer-ho: la fe.

Déu pare ens remet a la creació i a la salvació, l’alliberament (1a lectura), el Fill ens remet a Jesús, manifestació del Regne i bona nova. I l’Esperit Sant ens parla d’una presència, en nosaltres, en les comunitats i en l’Església. Però el Pare es revela en el Fill, el Fill ens parla del Pare i l’Esperit ens parla de tots dos. «L’Esperit us ho farà entendre» els diu Jesús als deixebles en l’evangeli d’avui.

Pare, Fill i Esperit. Una formulació que ens apropa a Déu. Aquesta és la nostra fe.

Xavier Moretó, rector.

 

 

 

 

Sense comentaris

Escriu el teu comentari