Entrega de menjar
22250
single,single-post,postid-22250,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

Entrega de menjar

27 Dic Entrega de menjar

entrega de menjar parroquia sant ignasi

Enguany, en la campanya de Nadal que fem cada any als súpers, hem recollit vora 8.000 quilos de menjar. El proppassat dimarts i dimecres vàrem donar-ho a les persones que ens vénen a demanar ajut. També els hi vàrem donar un pollastre per cada família. Després de recollir el menjar, podien passar a recollir roba a petició particular. Els hi vàrem desitjar un bon Nadal, també de part vostra.
Gràcies també a tots els voluntaris que han fet possible aquesta entrega: als qui han estat a la porta dels súpers, als qui han organitzat l’entrega i a les voluntàries del rober, tant de grans com d’infants.
Gràcies també als grups de joves del col·legi de les Vedrunes per la seva entrega generosa d’aliments i a l’ajut dels monis del nostre esplai Brúixola.
Moltes gràcies a tots!

Mercè i Pilar, responsables de la entrega d’aliments
d’Ajuda Fraterna de la parròquia de Sant Ignasi

 

 

1Comentari
  • Guillermo Lázaro Gay
    Publicat 13:30h, 28 diciembre Responder

    Mercé y Pilar, a quienes no conozco: Gracias por lo que hacéis. Como creo en la comunión de los santos, una parte del bien que hacéis beneficia a toda la comunidad y, por tanto, también a mí, y por eso os estoy agradecido. Seguid haciendo lo que hacéis y os ahorrareis el remordimiento de no haberlo hecho cuando, mayores, repaséis vuestra vida. Os lo dice quien no tiene conciencia de haber hecho nada que valga la pena, en su vida, por el prójimo, y ahora ni la edad, ni la salud se lo permitirían. Gracias de nuevo.
    G.L.

Escriu el teu comentari