Butlleti desembre
18915
single,single-post,postid-18915,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

Butlleti desembre

butlleti-desembre

03 Dic Butlleti desembre

Enllaç butlletí desembre 2016 

Bon Nadal, comunitat (solidària) de Sant Ignasi!

Ja arriba el Nadal! Tanmateix, aquest Nadal no és un Nadal més. Com sempre, hi ha novetats. La primera és el reconeixement que se’ns ha fet del menjador familiar de Can Roger. És una gran notícia: ens han concedit la Medalla d’Honor de la Ciutat! Encara que el reconeixement oficial no esmentava directament al fet de donar menjar –ens han deixat com una obra social per l’atenció de les persones necessitades del barri– el cert és que estem donant al voltant de 50 àpats diaris! De dilluns a divendres, venen persones del barri, gent que coneixem personalment, un dels trets més característics de Can Roger i que segurament no tenen altres menjadors… Tanmateix, pels altres dies –per sopar cada dia i pels caps de setmana– també els hi donem menjar, els donatius dels súpers del voltant de Can Roger. Tot plegat és una bona obra i tots us n’heu de sentir participants. Can Roger va néixer amb aquest esperit: ajudar als més necessitats del barri, aquells que no en tenen prou amb rebre aliments perquè no els poden cuinar… Ara en diuen «pobresa energètica». Un altre eufemisme, semblant als qui ens deixen com una ONG més… És pobresa «pura i dura»! Els vostres donatius i la tasca de voluntaris d’alguns de vosaltres ho ha fet possible! Moltes gràcies a tots!

Per altra part també ens estem preparant per a la nostra campanya de Nadal. Ja tenim els súpers i els voluntaris. Actualment estem atenent al voltant de 120 famílies.

També tenim el rober d’adults funcionant «a tope» (trobareu una petita ressenya en aquest mateix full) Pròximament farem una jornada de Portes Obertes per tal que ho pugueu veure tot: els robers, d’infants i d’adults, i el magatzem d’aliments. Tot això també ho fem gràcies a les vostres aportacions, econòmiques i, molt especialment, dels voluntaris.

Moltes gràcies a tots… i Bon Nadal!

Xavier Moretó, rector

Sense comentaris

Escriu el teu comentari