Butlletí 181
22650
single,single-post,postid-22650,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

Butlletí 181

11 Ago Butlletí 181

butlleti 181 Sant Ignasi de Loiola

Festa de Sant Ignasi

Ens trobem a les portes de la nostra festa de Sant Ignasi. Aquest any potser no ho podrem celebrar com en d’altres ocasions. Les restriccions pel Covid no ens permetran fer piscolabis ni passar pel·lícules. No podem fer reunions de més de 10 persones. Però ho celebrarem igualment. Portem Ignasi en nosaltres. Sabem tot el que va fer i el que ens ha deixat. Ho recordarem el dia 31 de juliol.

A més, aquest any s’escau en el 500 aniversari de la seva conversió, aquell dia en què va decidir deixar les armes de soldat per prendre les de la Paraula, l’evangeli, que va conèixer en el seu temps de convalescència per la ferida que va patir a la cama. La culminació d’aquest procés de conversió va ser deixar la seva espasa a Montserrat. Tot un signe de canvi i transformació que ens recorda la de tants d’altres en la història de l’Església. Sant Pau i Francesc d’Assis, per exemple, també varen fer experiència de transformació des de la irrupció de Jesús en les seves vides.

Que la seva vida ens encoratgi a seguir els seus passos.

Xavier Moretó, rector.

 

 

Sense comentaris

Escriu el teu comentari