Butlletí 175
21193
single,single-post,postid-21193,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

Butlletí 175

01 Oct Butlletí 175

butlleti 175 Sant Ignasi de Loiola

Parròquia de Sant Ignasi: Sant tornem-hi!

Passat l’estiu i les vacances tornem a l’activitat normal. Els grups ja funcionen. Com us dic a l’apartat d’actualitat d’aquest mateix full tindrem nous grups i noves iniciatives, fruit de l’Assemblea que vàrem fer abans de l’estiu. Us ho anirem comunicant.

Aquest nou curs vindrà marcat per les novetats que es desprenen del que vàrem tractar a l’Assemblea i –com sempre– del propi tarannà de la parròquia. Tota parròquia –en tant que comunitat viva– té la seva pròpia dinàmica. Sant Ignasi també. Com hem pogut comprovar en l’Assemblea, tenim una comunitat de principis clars: participació, proximitat, testimoni, que li agrada debatre i parlar de les coses i també una comunitat que viu tot el que ens està passant darrerament, la nostra situació de país. Com us he dit repetidament, com a cristians, no ens podem desentendre del que està passant.

Quan surti aquest full estarem a punt de conèixer la sentència del judici sobre l’1 d’octubre i la manifestació davant el departament d’economia. Han passat dos anys des que els nostres polítics i líders de la ANC i Òmnium són a la presó, una decisió aquesta que pocs comparteixen, enclosos els juristes i polítics europeus. Molts estan d’acord en que s’han trepitjat els seus drets fonamentals i molts creuen que aquest judici ha tingut moltes mancances, quan no manipulacions evidents. Com us vaig dir a la festa de la Mare de Déu de la Mercè, és una gran injustícia i els cristians no podem fer com si no passés res, com si no anés amb nosaltres.

En conèixer la sentència d’aquest judici –presumiblement dura– molts –també de la nostra parròquia– sortireu al carrer per protestar. Fem-ho sempre pacíficament. Els cristians –i el poble català en general– som gent de pau. Aquesta és la nostra força.

Xavier Moretó, rector

 

 

 

 

Sense comentaris

Escriu el teu comentari