Butlletí 173
21040
single,single-post,postid-21040,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

Butlletí 173

31 May Butlletí 173

Buutlleti-173 Sant Ignasi de Loiola

ASSEMBLEA PARROQUIAL: tots hi estem convidats

Estem a pocs dies de celebrar un fet important en la nostra comunitat: una assemblea parroquial. A diferència del Consell Parroquial i la Permanent del Consell –que es convoquen periòdicament, a St. Ignasi cada dos mesos– l’Assemblea es convoca de tant en tant. Hi ha parròquies que en fan una cada any, sovint en començar el curs i fora de la parròquia. En el nostre cas, després de molt de temps de no convocar-ne cap, en vàrem fer una ara fa nou anys. Era un moment molt particular: canvi de rector –amb el que va suposar després de Mn. Serrano–, situació nova, noves perspectives de futur. Vaig creure que era un bon moment per fer una assemblea i així va ser. Va anar molt bé per parlar del passat i encarar el futur. L’assistència va ser molt bona i en va sorgir un Pla Pastoral que hem aplicat quasi bé totalment.

Ara la situació és diversa. La motivació no és la mateixa. Ara es tracta d’aplicar el nou Pla Pastoral de la diòcesi, un pla que està molt ben fet –i molt participat– i que des del Consell Parroquial, creiem que pot ser interessant d’aplicar a la nostra comunitat. Però, com sempre, partim de la nostra realitat, com a comunitat i com a cristians. Què hem fet? Què podem fer? Per on hem d’anar? Ens cal el màxim de participació per tal de contestar aquestes preguntes.

Som-hi!

Xavier Moretó, rector

1Comentari
  • JOSÉ ANTONIO Boada Gutiérrez
    Publicat 12:07h, 11 junio Responder

    inscripció a la Asamblea sense dinar

Escriu el teu comentari