Actualitat mes a mes de la parròquia de Sant Ignasi de Loiola
17518
page,page-id-17518,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

ACTUALITAT 2016

La nostra actualitat a la parròquia
mes a mes durant el 2016

En aquest apartat us informarem de tota la nostra actualitat mes a mes. Manteniu-vos informats

NÚM 152, DESEMBRE 2016
 • A part de la medalla d’Honor concedida a Can Roger (ja esmentada en l’editorial) ja ho tenim tot a punt per fer la col·lecta dels súpers. Com cada any, abans de la nostra recollida, també veureu els del Banc d’Aliments fent el mateix. També els hem d’ajudar. Tots treballem pel mateix: ajudar a la gent més necessitada. Però a diferència d’ells, nosaltres fem un seguiment continuat, durant tot l’any, i el que recollim els ho donem als que venen tot any. Per això no hi ha interferència. No hi ha (ni n’hi ha d’haver) cap mena de competència.

 

 • Pel que fa a la Llar, les classes de Memòria ja han començat i van molt bé. La professora ho fa perfecte i tothom està molt content. Ara volem començar amb les manualitats. Un cop fets els diversos grups, proposarem diverses activitats per tal que fem més «pinya». Ja les tenim pensades.

 

 • Per Nadal tornem a tenir concerts: el de Gospel, el de la Coral Sagrada Família, els del col·legi de les Vedrunes. També farem una audició musical el dia 17, dissabte, a les 6 de la tarda.
notes-musicals
NÚM 151, NOVEMBRE 2016

Com ja us poso en l’editorial d’aquest full, totes les activitats i grups ja estan en marxa. Destaquem especialment les següents:

 • La catequesi ha tornat a començar amb una significativa baixada en el nombre d’ inscrits. Malauradament només en surten dos grups, un de 1r i un de 2n. Això vol dir que algun catequista ho ha hagut de deixar… Creiem que aquest descens –que també s’ha donat en la majoria de parròquies del bisbat– pot ser degut a diversos factors. Com ja apuntem en l’editorial, el descens de la natalitat per motiu de la crisi (ara ens vénen els nens i nenes nascuts el 2008) i l’ambient una mica “anti-església” –molt sovint animat pels polítics que ara ens manen– pot haver influït. També ens trobem que algunes parròquies properes fan la catequesi només en un any mentre que nosaltres la fem en dos… La llei de l’oferta i demanda ha arribat a l’Església! De tota manera, som pocs però ben avinguts. Els pares estan molt contents, igual que els nens i nenes que vénen. També hem observat un augment en l’assistència a la missa familiar per part de les famílies d’altres anys. Al voltant de 15 nens i nenes que ja han fet la 1a comunió varen venir a la 1a missa familiar. És una nova realitat pastoral que cal aprofitar!

 

 • L’esplai Brúixola també ha tornat a començar. Aquests sí que ho tenen clar: han vingut molts més nens i nenes que fa un any. Ha influït molt la bona marxa de les colònies d’estiu que ha ajudat a fer un grup de “monis” més compacte i entusiasta. Tant és així que molt aviat ja tindrem la casa de colònies pel proper estiu!

 

 • Pel que fa als infants, farem una festa pel Dia Mundial de la Infància (veure cartell) Hem convidat a tots els nens i nenes de l’Arxiprestat del Clot i preveiem que la resposta serà molt positiva. Serà el dissabte 19 de Novembre, de 5 a 8. Aquesta és una iniciativa que no ha sorgit de l’esplai –com es podria suposar– sinó de la nova Comissió de la Llar!

 

 • I seguim parlant de La Llar. Com ja sabeu estem en ple procés de renovació. Aviat sabrem els dies de trobada del grup de memòria. Tenim vora 20 persones apuntades i estem pendents de concretar els dies i les hores. L’horari més probable serà dos dies a la setmana, amb una hora de durada en cada sessió. També estem pendents que ens concedeixin la subvenció per fer una cuina als locals, en l’habitació que ara tenim pels piscolabis. Aquesta subvenció la concedeix l’Ajuntament a través de l’esplai. Així també els nens i nenes de l’esplai podran fer els seus tallers de pastissos… A mesura que la gent es vagi apuntant a les activitats de la Llar proposades, anirem fent grups i activitats conjuntes (xerrades, cinema, sortides, etc…) i això cohesionarà el grup. Tot ho coordinarem des de la nova Comissió de la Llar, de la que també en formarà part un membre de l’ACA i de Sánitas. També formarem part del Consell de la Gent Gran de l’Ajuntament.

 

 • El grup d’Ajuda Fraterna també ha començat amb força. Ja tornem a estar vora les 120 famílies. Després de la davallada que vàrem tenir abans de l’estiu per la derivació de gent que el districte va fer en favor del DISA (per raons que encara no acabem d’entendre…) ja tornem a estar com abans. Els DISA són centres comuns de vàries parròquies per donar menjar, gestionat per l’Ajuntament. La recuperació és deguda al fet que ens venen persones derivades dels CAP’s i d’altres a títol particular. La gent que ens ve està molt contenta, tant pel tracte que els donem –triant el menjar i sense fer cues– com per la possibilitat de poder endur-se roba, tant per nens i nenes com pels adults, ja que el rober de grans ja funciona “a tope”. Els voluntaris van una mica de bòlit però estan fent una gran tasca
  Moltes gràcies a tots! Val a dir que aviat farem una nova Jornada de Portes Obertes per tal que pugueu veure de primera mà com ho tenim tot. Quedareu parats!

 

 • Finalment, hem de lamentar la pèrdua de la Germana Mercè Casaramona, molt estimada entre nosaltres. Darrerament formava part de la Comissió de la Salut, duent la comunió als malalts de la nostra parròquia. Descansa en pau.
NÚM 150, OCTUBRE 2016

Aquest és el primer full després de les vacances. Lògicament, tot són novetats: la catequesi, el Gospel, els grups bíblics… Tot torna a començar:

 

 • LA CATEQUESI: Tornem a començar el dijous 6 d’octubre. Les inscripcions seran de quatre dies: 19, 21, 26 i 28 de setembre. Comencem amb molta il·lusió un nou curs de catequesi. Ja vam fer la reunió de catequistes a primers de setembre i ho tenim tot programat: misses familiars –juntament amb l’Esplai–, tots els 4ts dissabtes de mes, sortides de l’Arxiprestat i reunions i dia de la celebració de la 1a comunió. Aquest any deixem la catequesi familiar –els nens i nenes ja no tindran deures– però seguirem fent reunions de formació pels pares i mares. Com a novetat, canviarem la sala de projecció per la peli i les pregàries per una més petita en benefici del nou rober d’adults.

 

 • EL GOSPEL: El dijous 15 es va tornar a començar el Gospel, tant de nens i nenes com d’adults. Els infants a les 17,30 i els adults a les 21 h. EL grup d’adults estrena nou director: l’Oscar Alberti, que també és el coordinador general de tots els grups que hi ha a Barcelona, més de 15…

 

 • L’ESPLAI BRÚIXOLA: Tornem a començar a l’octubre. Després de l’èxit de les colònies d’estiu, encetem un nou curs amb molta il·lusió. El proppassat dimecres 21 de setembre ja ens vam trobar amb els pares i mares. Ja ho tenim tot programat.

 

 • LA LLAR: Estem en ple procés de renovació de la nostra Llar. Abans de l’estiu, en el Consell Parroquial, vàrem decidir de començar la renovació donada la poca assistència i també en relació d’activitats.La idea és fer una Llar de parròquia, amb noves activitats i oberta al barri. Per això hem encetat una campanya de difusió, tant pel que fa als nostres mitjans de comunicació (el suro de la Llar, el Full, la pàgina web, les misses…) com de cartells. Tenim moltes activitats proposades: taller de pastissos, treballs manuals, mandales, patch-work, lectura i poesia, cinema, sortides… Ho portarem tot des de la nova Comissió de la Llar.
 1. GRUPS BÍBLICS: Ja ha començat el grup dels dimecres, el que porta el Paco Queralt, i quan surti aquest full ho farà el grup de Tertúlies de la fe. Estem a punt de fer un nou grup que, podríem dir, més teològic i d’aprofundiment..
 2. GRUPS DE PREGÀRIA:
 3. TAIZÉ I ROSARI. El primer divendres de setembre ja vam reprendre la Pregària de Taizé i en aquest mes d’octubre tornarem a començar el rés del Rosari.
 4. REUNIONS DE LES COMISSIONS: litúrgia, pastoral de la salut, Catequesi, grups de matrimonis, Consell Parroquial i Arxiprestal. Tot torna a funcionar.

 

 • NIT DE LES RELIGIONS: La trobada el proppassat dia 17 de setembre va ser tot un èxit. Les dues xerrades molt reeixides i la pel·lícula molt adient. Va ser tota una experiència d’ecumenisme i de diàleg. La nostra trobada va tenir un especial ressò en els mitjans de comunicació.

 

Finalment, hem de lamentar la pèrdua d’un bon amic durant aquest setembre: el José Luis. Va morir el passat 17 de setembre. Sempre et recordarem

NÚM 149, JUNY 2016
 • Aquest és el darrer full abans de les vacances. El proper sortirà a l’octubre. Tanmateix, podeu seguir informats mitjançant la nostra renovada pàgina web. Hi podreu trobar moltes coses: informació, actualitat, articles, els grups. Fins i tot un espai de pregària amb música incorporada. L’adreça www.santignasi.cat.

 

 • L’aire condicionat ja funciona. Va molt bé. Encara no funciona a ple rendiment –no fa prou calor– però la diferència és gran: menys soroll –important donada la proximitat dels veïns–, menys consum – ja no ens saltaran els ploms quan l’engeguem– i total automatisme – s’engega i apaga sol, canvia de temperatura sol i canvia d’hora sol…–. Una bona inversió. Com vàrem acordar en el Consell Parroquial, destinarem dues col·lectes de la parròquia –les del darrer diumenge de mes– a pagar la meitat que ens toca. L’altra meitat l’ha pagat el Bisbat. Ja és el segon cop que ens ajuden econòmicament. Els locals de Càritas també els tenim gràcies al seu ajut. Si voleu més informació, la teniu posada en el suro d’economia del vestíbul.

 

 • Comunions i confirmacions. Tant unes com d’altres han anat molt bé. Les dues eucaristies dels dies 15 i 22 de maig a Sant Ignasi varen ser molt reeixides. Des de la catequesi hem vist molt positiva la resposta de les persones que hi han assistit. Han mantingut el silenci i han quedat molt contents. Fins i tot s’ha donat la situació, tant en una com en l’altra, què la gent no marxava! Creiem que és una reacció molt significativa. Ara toca fer balanç de les comunions i de tot el curs. Quan surti aquest full ja ho haurem fet. Serà el recés que els catequistes fem cada any al Convent de les Missioneres Claretianes de Sarrià. Pel que fa a les confirmacions, vàrem tenir una mica de problema en trobar guitarristes però al final ho vàrem solucionar gràcies a la família Delgado, de la nostra parròquia, que varen venir en ple. Moltes gràcies. Realment, unes confirmacions sense guitarres (i flauta) perden molt. També es va oferir a dirigir els cants el director de la Coral de la Sagrada Família. Només cal lamentar que en el recés de Montserrat no vàrem poder entrar a la basílica… L’autocar va trigar una hora i quart en venir-nos a buscar! Per arreglar-ho una mica farem una sortida expressa a Montserrat per donar gràcies per la confirmació. Serà el dissabte 25 de juny. Hi anirem en tren i cremallera i ens hi quedarem a dinar.

 

 • Quan surti aquest full, la germana Lucia Caram ja haurà vingut a la nostra parròquia. De ben segur que molts haureu quedat satisfets. Alguns ja m’havíeu dit de convidar-la. D’altres potser no esteu d’acord amb les coses que diu però hem pogut escoltar-la, potser, fins i tot, li heu pogut donar el vostre parer. Dic això perquè segurament alguns no heu pogut ni tan sols veure el cartell que anunciava la xerrada. Això es perquè ja ens l’han tret i/o pintat tres cops! (i les que falten) Una mostra d’evident intolerància i poc respecte per part d’alguns membres de la nostra parròquia per les persones i les decisions que prenem en aquesta comunitat (tot i que potser també han vingut expressament de part de Germinans per treure’ls. De ben segur que el “talp” els té ben informats. Quin zel que tenen! És admirable) Per més informació sobre aquesta lamentable manera de comportar-se, podeu llegir l’editorial d’aquest full. També hi trobareu algunes reflexions més en la pàgina web.

 

 • Apunteu-vos les properes dates: Sortida de fi de curs a Sant Pau de Seguries (dissabte 2 de juliol) i festa de Sant Ignasi (diumenge 31 de juliol).
NÚM 148, MAIG 2016
 • Concert Solidari de Sant Ignasi. Com tots sabeu, el vàrem fer el proppassat dissabte 23 d’abril, Sant Jordi, va ser tot un èxit. Les dues corals nostres, les de grans i de petits, ho varen fer molt bé. A la de nens i nenes s’hi varen afegir d’altres corals i eren vora trenta nens i nenes. Ja sabeu que estem agermanats amb altres parròquies i comunitats. Val a dir que hem recaptat una mica més de 1000 €, concretament 1023 €, que aniran íntegrament per la Ong ADE que, com ens varen explicar a mig concert, treballa al Camerun per ajudar nens orfes. Moltes gràcies a tots!

 

 • La nostra pàgina web. Estem en ple procés de renovació de la pàgina web de la parròquia. En el passat Consell Parroquial vàrem aprovar la contractació d’una persona per tal de tenir permanentment actualitzada la nostra web. Ja sabeu que això és bàsic perquè sinó perd tot l’interès. Nou format, nova imatge, nou accés. Podeu trobar-nos a www.santignasi.cat

 

 • L’aire condicionat. Ja fa uns mesos, el Consell Parroquial va decidir tirar endavant amb la substitució de l’aparell d’aire condicionat de l’església. Les raons són diverses: antiguitat de l’aparell, manca de recanvis, funcionament, soroll, consum… El canvi serà espectacular: grua de gran tonatge, tallar el passatge Centelles, etc… Trigaran una setmana en instal·lar-lo. Pel qui estigui interessat, teniu una explicació més detallada en el suro d’economia del vestíbul de la parròquia. Val a dir que el Bisbat ens ajudarà pagant- nos la meitat del cost. L’altra meitat la pagarem nosaltres amb l’ajut de dues col·lectes parroquials, les que fem els primers diumenges de mes. La millora la notarem tots. D’entrada, ja no ens saltaran els ploms i podrem triar la temperatura que vulguem…

 

 • Comunions i confirmacions. Tradicionalment, el mes de maig és un mes de primeres comunions i de confirmacions. La raó no és el mes sinó la Pasqua. L’Església es reserva els sagraments (baptisme, eucaristia i confirmació, matrimonis i ordenacions) pels dies de Pasqua que són els dies de l’efusió de l’Esperit Sant. A Sant Ignasi, quinze nens i nenes rebran per primer cop Jesús en l’eucaristia els pròxims dies 15 i 22 de Maig, en la missa de les 12.30 h. També celebrarem el sagrament de la confirmació, aquest cop a la parròquia de Sant Martí, el mateix dia 15 de maig, a les 17.30 h. Seran 15 nois i noies de l’Arxiprestat de Sant Martí. De Sant Ignasi es confirma una noia, la Núria. Felicitats a tots!

 

 • Lucia Caram. La germana Lucía Caram ve a la nostra parròquia! Serà el dia 1 de Juny, dimecres, a les 17.30 h. Serà una xerrada- col·loqui que organitzen els nostres veïns de l’ACA (Associació d’Activitats per a la gent gran) que estan en el primer pis d’un dels edificis que hi ha sobre la parròquia. Donat que creiem que vindrà molta gent per escoltar-la, hem pensat que seria millor habilitar l’església. Mourem l’altar –ara és molt més fàcil– i convertirem l’església en un auditori. Entrada lliure!
NÚM 147, ABRIL 2016
 • Amb el parèntesi de la Setmana Santa, moltes de les nostres activitats resten aturades. És lògic, ens centrem en celebrar els misteris més grans del cristià: la mort i resurrecció de Jesús. Tanmateix, l’activitat en la xarxa no s’atura i la polèmica amb els nostres amics de Germinans Germinabit tampoc. Aquests no tenen aturador! En la Missa Crismal, que els mossens de Barcelona celebràrem el proppassat Dimarts Sant a la catedral, molts companys m’ho varen fer notar. “Què els has fet?” em deien. Jo diria que ara sóc més famós… En aquest full ja no surten les meves rèpliques però això no vol dir que no les continuï fent. Les podreu trobar en la nostra web www.santignasi.cat. Val a dir que ja els he adreçat cinc cartes i que properament en sortirà una altra… Crec que aquest any de la misericòrdia –la que ells evidentment no tenen– és una bona oportunitat per desemmascarar-los i poder dir a tots els qui consulten la seva web: alerta, això no és cristià! i la vostra consulta, tampoc!

 

 • Com a notícies destacades per a després de Setmana Santa, dir-vos que hem decidit avançar el tradicional Concert Solidari de Sant Ignasi –ja serà el setè– al Dissabte 23 d’abril, Sant Jordi, a les 21 h. La raó és molt senzilla: el dia que havíem programat és la final de la Champions i, tal com va aquest any d’ embalat el Barça, podia haver estat un fracàs total d’assistència… Aquest any el que traiem anirà per ADA, una ONG que treballa al Camerun i en la que col·labora una noia que ve a cantar al grup de Gospel. Enguany tampoc farem sopar solidari al final del concert. El Consell ha decidit que –donat que l’any passat l’assistència va ser molt reduïda– no valia la pena fer tot el muntatge.

 

 • Recordar-vos que ja tenim a tocar la Festa Major de la Sagrada Família. Aquest any, nosaltres celebrarem la missa inaugural –amb concert final inclòs–, el dia 10 d’abril a les 12.30 i la Sagrada Família la de cloenda, el dia 24 d’abril a les 10.30.

 

 • Pel que fa a Can Roger, en la darrera assemblea vàrem decidir d’augmentar el nombre de dinars que donem diàriament. Passarem de 25 a 50 àpats diaris. Felicitats! Els qui vulgueu col·laborar –ja sigui amb donatius o amb subscripcions– podeu adreçar-vos directament al rector.

 

 • Com a notícia luctuosa, la mort del germà del Paco Queralt, l’Àngel. La missa exequial la celebrarem el dia 5 d’abril. També va morir recentment el consiliari de Vida Creixent de Barcelona, Mn. Miquel Bada. Descansin en pau.
NÚM 146, MARÇ 2016
 • Pregària ecumènica: molts heu celebrat el nou estil de la pregària que vàrem fer a l’Església Evangèlica Betlem, del C/Nació. Certament la idea de combinar gospel, lectures i pregàries va ser molt encertada. L’església es va omplir i, per primer cop, van venir joves! Concretament, va ser un grup de joves dels salesians. Creiem que és una línia encertada i segurament l’any que ve repetirem. El P. Víctor –que per primer cop va assistir al nostre Consell Arxiprestal per parlar d’aquesta pregària– ens va dir que en el 2017 es celebren els 500 anys de la reforma protestant i que li agradaria celebrar-ho amb nosaltres. És una bona notícia en relació al diàleg ecumènic i la contribució que podem fer des del nostre arxiprestat.

 

 • Visita de l’Arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella: El pro passat dissabte 20 de Febrer ens vàrem reunir amb el nou arquebisbe. Aquesta visita s’emmarca en el seguit de visites que, a voluntat pròpia, està fent per tots els arxiprestats per conèixer els mossens. La reunió i el dinar el férem a la Parròquia veïna de Sant Josep de Calassanç. Vàrem començar amb una reunió a les 12 del migdia i vàrem acabar amb un dinar. Ens va sorprendre molt favorablement l’actitud del nou arquebisbe de Barcelona per la seva proximitat i naturalitat.

 

 • Actuació de la coral de gospel per la Festa Major de la Sagrada Família: Seguint amb les col·laboracions que fa la nostra coral, el dia 22 d’Abril actuarem a la sala Pau Gil del Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau. Promet ser una jornada festiva i també una bona ocasió per viure l’esperit gospel –que és l’esperit de la bona notícia de l’Evangeli– per a tothom que hi vulgui assistir.

 

 • Propera obertura del nou rober d’adults: Estem a punt de pintar i condicionar la nova sala de rober per adults. Per fer-ho hem de fer un canvi a les sales de catequesi, passant la sala de projecció de pelis i de pregària a la sala del costat i condicionant una sala per a lacatequesi. També comprarem una rentadora. Quan ho tinguem enllestit farem una nova jornada de portes obertes per tal que ho pugueu veure.

 

 • Col·laboració-relació amb l’Escola Vedruna: Seguint amb el rober, l’Escola Vedruna està molt interessada en col·laborar. Vindran a veure-ho i portaran roba.

 

 • Cites bíbliques a la porta dels nostres locals: En el pro passat Consell Parroquial decidírem posar cites bíbliques a les portes de la catequesi, de l’esplai, de Càritas i del rober. La idea és que la gent que ho vegi –especialment els grups de nens i joves de les Vedrunes i del Col·legi de la Immaculada– puguin veure clarament des d’on fem totes les nostres activitats, especialment les solidàries. Seguint la idea que fa poc va “llançar” el Papa en recordar-nos que l’Església no és una ONG, hem pensat que fora bo fer-ho visible. Així ens reafirmem en els nostres objectius i motivacions i en donem testimoni davant la gent que ens ve a demanar ajuda i tots els qui estiguin interessats en el que fem.

Ÿ 

NÚM 145, FEBRER 2016
 • Seguim consolidant la nostra relació amb el Col·legi de les Vedrunes. Darrerament un nombrós grup de nois i noies de la ESO han visitat el nostre menjador familiar de Can Roger. En trobareu una ressenya personal en aquest mateix Full. Properament també es farà una campanya d’entrega de roba per infants –amb la corresponent visita als nostres locals– i els joves participaran en el nostre Concert Solidari del Maig.

 

 • Precisament, en el proppassat Consell Parroquial del dia 28 de gener decidirem que el Concert Solidari d’enguany serà el dissabte 28 de maig i vindrà la ONG ADE, que té projectes al Camerun.

 

 • També hem pres la decisió d’obrir el rober d’adults i no només de nens i nenes fins a 14 anys com teníem fins ara. Per fer-ho caldrà reconvertir una mica els nostres locals, passant la sala de projeccions de pel·lícules i pregària de la catequesi a la sala del costat. Haurem de pintar i posar estanteries en la nova sala-rober d’adults. Quan ho tinguem tot enllestit farem un altra jornada de portes obertes per tal que ho pugueu veure. Així ja tindrem complert el rober de St. Ignasi.

 

 • Igualment, en el Consell hem pres la decisió de fer una campanya de renovació i re-llançament de La Llar. Creiem que cal fer una nova campanya de promoció, oferint activitats noves, i fer així que vingui més gent. Sabem que en el nostre barri hi ha gent gran que està molt de temps –o que viuen– en la soledat. La campanya la farem a partir del curs que ve. Mentrestant buscarem voluntaris i activitats que puguem desenvolupar.

 

 • Informar-vos que la nostra coral de Gospel farà un altra col·laboració. Concretament serà cantar al Concert Solidari de Mans Unides que farà la nostra parròquia veïna de Sant Josep de Calassanç. Serà el proper diumenge 21 de Febrer, de 6 a 8 de la tarda. La nostra coral ha estat convidada a cantar juntament amb la coral de Calassanç.
NÚM 144, GENER 2016
 • Poques coses a afegir a l’editorial. Les misses del Pollet i del Gall han anat molt bé. La del Pollet, un èxit, com sempre. Aquesta missa és molt especial, molt adient per a viure l’esperit del Nadal i també per apropar-se a moltes persones que va poc a les eucaristies.

 

 • Les celebracions de la reconciliació també han estat molt reeixides. El text central de reflexió –l’examen de consciència– basat en les benaurances, ha estat molt adequat.

 

 • Anunciar-vos que tenim prevista la pregària ecumènica de l’Arxiprestat –dins la setmana de Pregària per a la Unitat dels Cristians– que farem a l’Església Bíblica Betlem, del C/Nació. Serà el proper dia 22 de Gener. La novetat serà que alternarem textos i pregàries amb cants de Gospel. Aquesta església té la seva pròpia coral, agermanada amb la nostra i amb 12 comunitats més.

 

 • Dir-vos que aquest any hem fet el pessebre la catequesi i l’esplai. La Margarita dirigia i nosaltres treballàvem. En un matí de dissabte el vàrem tenir fet. Ha estat una veritable tasca de participació comunitària. Gràcies a tots.

 

 • L’audició musical també va estar molt bé, tot i que esperàvem una major assistència. Ho vàrem canviar de dia precisament per això però potser no n’hem fet prou difusió. Per quaresma hi tornarem.