ACTUALITAT 2020
21388
page,page-id-21388,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

ACTUALITAT 2020

LA NOSTRA ACTUALITAT A LA PARRÒQUIA
MES A MES DURANT EL 2020

En aquest apartat us informarem de tota la nostra actualitat mes a mes.
Manteniu-vos informats.

Núm. 178 FEBRER 2020
  • La nostra actualitat ens ve marcada pel retorn a la normalitat després de les festes de Nadal. Tot torna a funcionar. Seguint les propostes fetes en l’Assemblea que vàrem fer abans de l’estiu, ja tenim la comissió esplai-parròquia, constituïda, amb dues reunions fetes, l’Escola de Fe, amb una sessió celebrada, i pròximament constituirem el grup de lectors i un altre grup de matrimonis. També publicarem el Pla Pastoral que vàrem acordar.

 

  • Pel que fa a les dades econòmiques, estem sortint del dèficit. Com podeu veure en els gràfics que tenim posats en el suro d’economia, la línia de superàvit ha pujat una mica. Són només 200 i escaig euros però és alguna cosa. Si més no, hem invertit la tendència. Aquestes xifres s’han aconseguit a base d’algunes retallades i per les aportacions: la panera de Nadal, les aportacions dels grups de la parròquia, els donatius particulars, la col·lecta del 1r diumenge –que també ha pujat–, les aportacions de les corals que vénen a cantar i dels grups que vénen a reunir-se, la venda de ramets i també amb una mica de contenció en la despeses de calefacció. Heu de tenir present que hi ha mesos que l’electricitat ens costa de 500 o 600 euros… Moltes gràcies a tots!

 

  • Molt positiu el balanç de la recollida d’aliments dels súpers per Nadal. No només hem tornat a batre rècords sinó que també s’ha notat la col·laboració de més persones. Val a dir que l’esplai ens ha ajudat i ho tornarà a fer per la col·lecta de Pasqua que farem al Bon Preu. La gent que ens ve a buscar menjar i roba ha estat molt contenta. Quin canvi respecte al sistema d’abans! Ara si que els podem atendre bé i desitjar-los bon Nadal! Gràcies a tots!