ACTUALITAT 2019
20980
page,page-id-20980,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive
 

ACTUALITAT 2019

LA NOSTRA ACTUALITAT A LA PARRÒQUIA
MES A MES DURANT EL 2019

En aquest apartat us informarem de tota la nostra actualitat mes a mes.
Manteniu-vos informats.

Núm. 172 ABRIL 2019
 • ASSEMBLEA PARROQUIAL: Ja tenim data. Serà el Dissabte 29 de juny. Com vàrem fer a la darrera assemblea ens hi estarem tot el dia. Al matí tindrem una xerrada a càrrec d’una persona entesa i que ens servirà d’introducció i ens donarà matèria per parlar en els grups. A la tarda tornarem a fer grups i al final posarem en comú el que s’ha treballat als grups. Acabarem celebrant junts l’eucaristia de les 20h. Properament ens tornarem a reunir els membres de la Comissió de Preparació de l’Assemblea per decidir el lema i les preguntes de l’enquesta que us passarem a tots vosaltres, igual que vàrem fer en la darrera assemblea. Finalment, editarem un document amb les conclusions i els compromisos. Recordem que aquesta Assemblea la fem per aplicar el nou Pla Pastoral de la diòcesi i també per donar un nou impuls a la nostra activitat. Hi esteu tots convidats a participar-hi!

 

 • LEMA PEL CURS 2018-19: Encara que una mica tard, ja tenim el lema penjat. El podreu veure a l’entrada de l’església i a la porta. El lema serà: “ANEU A ANUNCIAR LA BONA NOVA” Com podeu veure, té una relació molt directa amb el títol del Pla Pastoral de la Diòcesi (“SORTIM”)

 

 • FESTA MAJOR DE LA SAGRADA FAMÍLIA: Del 26 d’abril al 12 de maig. La missa d’inauguració serà a la Sagrada Família el dia 28 d’abril, a les 10’30 i la de cloenda a la nostra parròquia el dia 5 de maig. En ambdues concelebrarem els rectors respectius.

 

  • PROPERS CONCERTS DE MÚSICA:
  • Coral polifònica Sagrada Família: diumenge 28 d’abril, 17’30h
  • Stage de Gospel a St Ignasi: 31 de maig, 1 i 2 de juny
  • Cor Universitari Universitat Pompeu Fabra: Dissabte 15 de juny, 18h
  • Concert de fi de curs de Coral polifònica Sagrada Família: diumenge 16 de juny, 17’30h
Núm. 171 MARÇ 2019

Molts dels propers esdeveniments de la parròquia giren al voltant de la música:

 

 • Gospel: Ja tenim la data del concert solidari que fem cada any. Serà el dissabte 25 de maig, després de la missa de 8. Aquest any ho dedicarem a la Fundació Prasad, una ONG que treballa a l’ Índia. Com sempre, a la meitat del concert, alguns membres d’aquesta ONG ens en faran cinc cèntims de la tasca que desenvolupen. Al final o a mig concert, també com sempre, passarem “el platet” per tal que pugueu col·laborar econòmicament. L’aportació serà voluntària.

 

 • També tenim fixada la data de l’Stage de Gospel. Serà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny. El 2 de juny acaba l’Stage amb un concert a la Sagrada Família. Hem estat a punt d’aconseguir de fer-lo a dalt, a la basílica, però no serà possible perquè estan d’obres. Com segurament ja sabeu, estan instal·lant un sistema de calefacció per terra. Sembla que al juny encara no hauran acabat. Però al següent ens han promès que sí podrem cantar a dalt! Aquest any encara ho haurem de fer a la cripta. Això vol dir que no hi haurà públic. A la cripta només hi cap la coral. Paciència…

 

 • Coral Polifònica Sagrada Família: Pròximament ens oferiran dos concrets, els dies 24 de març i 28 d’abril, dos diumenges, a les 17 h.

 

 • Pel que fa a les festes del barri, la Festa Major, aquest any celebrarem a la missa de clausura a la nostra parròquia. Serà el diumenge 28 d’abril. La d’ inauguració serà a la Sagrada Família el diumenge anterior, el 21 d’abril.

 

 • Important també recordar-vos la Setmana Bíblica de l’arxiprestat. Enguany només farem una xerrada però molt especial. Vindrà la Victòria Molins (Viqui pels amics) i ens parlarà de “la pobresa en la Bíblia”. La Viqui és una d’aquelles persones que les parròquies “frisen” perquè vingui, que costa de trobar i de convèncer per el molt sol·licitades que estan. Serà el dijous 21 de març, a les 20 h a Sant Josep de Calassanç. Us hem posat el cartell en aquest mateix full. Apunteu-vos-ho! No podeu faltar. Al final de la xerrada farem una mica de col·loqui i un petit piscolabis. Com sempre acabarem la setmana amb el passi d’una pel·lícula, també a Sant Josep de Calassanç. Us ho anunciarem pròximament

 

 • Pel que fa a l’Assemblea, estem en la fase de reunió de la Comissió. Creiem que podrem fer-la passada la Setmana Santa. Us continuarem informant.